RSS

Fjollic, fast i ett träd!

05 Mar

Vår minsta katt, Fjollic som inte fyllt ett år än kom inte och mötte oss när vi kom hem idag. Vi hörde hur han jamade, men i och med att Misty kom, samt också efter en stund Buster så var det svårt att hålla reda på varifrån det jamande ljudet kom, och från vilken katt. Till slut lokaliserade vi även Fjollic. Han satt uppe i en tall, ett antal meter ovanför marken.

2015-03-05 003 (450x600)

Hur vi än försökte locka på honom så gick det inte att förmå honom att klättra ner. Han behövde nog lite egen-tid i trädet. Ja, att han inte kände sällskap, för då kunde han sitta kvar. Han behöver snarare känna att, nu jäklar försvann de andra, nu måste jag ner. Jag vill vara med de andra, och framförallt, försöka sno åt mig så mycket mat från de andra katterna som möjligt.

2015-03-05 007 02

Det märktes när vi, tillsammans med de andra katterna gick bort från trädet, och in. Då började han se sig om efter alternativa vägar ner. Ja, alternativt till att hoppa. Det alternativet är nog det enda de ser när de blir fast i träd. Och, det är ju trots allt så, att massor med katter klättrar upp och “fastnar” i träd. Men, det ligger aldrig döda katter nedanför träden. Vi avvaktar en stund, för katten är fortfarande uppe i trädet. Den kommer ner med tiden.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 05 mars 2015 i fjäderlös tvåfoting

 

Ett svar till “Fjollic, fast i ett träd!

  1. Anonym

    06 mars 2015 at 02:44

    Synd om katten, ge han något gott när han kommer ner.🐾🐾🐾

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: