RSS

Vilket sömnpiller, Roger Ekström!

13 Jan

Jag får börja med att bjuda in Norrköpings Kommun. Anställ mig i någon månad så ska vi nog få ordning på Nyårsaftonens vandring genom stan. Vi kan börja med att tända en stubin på Roger Ekström, så att det inte blir så jävla långrandigt tal. “Jag ska bara prata om det positiva som varit under året”. “Jag ska inte prata politik”. Jo du, det gick ju bra.

2014-12-31 010 (600x450)

Michelle och jag kom till platsen där Nyårspromenaden börjar, vid statyn av Moa Martinsson. vi kom förstås, som alla andra från fel håll. Så, när det sedan kom iväg genom en trång gränd så var det ju redan trångt, av folk. Och, de facklor som såldes, de var ju åt andra hållet.
halva facklan hade brunnit ut, innan Roger Ekström gjort sitt personliga Instagram-inlägg. När vi väl rörde på oss så blev det stopp direkt. Vi rörde oss lite igen, och så blev det stopp. Hur svårt ska det vara att förstå att detta inte fungerar. Man kan inte ha vissa platser där det går 20 pers. i bredd och andra där det knappt kommer förbi en person. Man borde istället låta folk gå, när Roger Ekström börjar tala. Det skulle gynna alla. (utom möjligen Roger Ekströms ego.)

2014-12-31 012 (450x600)

Vi gav väl upp på Järnbron. vi gick Västgötebacken ner istället, och återanslöt vid Holmentorget (heter det väl va?) Det hela var lite av ett skämt. Men, det samlar ju mycket folk, så något ger det ju tydligen. Det är ju synd då, om det inte ska kunna arrangeras lite bättre.

2014-12-31 020 (600x450)

Rent praktiskt så hade det varit bättre att stänga av E4 och låtit folk gå där. två breda och fina vägbanor som folk kan springa, lunka, gå eller rulla fram på. (alltså, inte rulla med bil. Man måste tänka handikappanpassat, vilket nog inte trapporna vid strömmen är)
Fast, det kanske inte haft någon direkt charm.

 

Annonser
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: