RSS

“Hulk Woman” har bättre skräddare än Hulken!

31 Dec

Det är väl årets sista dag idag? Eller, är det 32 dagar i december detta år? Ja, välden förändras ju, sägs det ju, och det enda som är konstant är ljusets hastighet. Men, hur vet man det. För, om man ska veta ljusets hastighet så behövs det väl redskap – för själva mätningen alltså. Och dessa redskap, och skalor också för den delen – är ju inte konstanta. Så, eftersom att man inte kan mäta ljusets hastighet, så är ju inte det kontant. Om det nu inte råkar vara så att ett medvetande kan vara konstant, alltså tron om att man vet något. Fast, i så fall är ju inte ljusets hastighet den enda som är konstant. och då kan det ju finnas flera saker som är konstanta.
2014-12-30 007 (450x600)Men, om man utgår från den “sanning” att ljusets hastighet är det enda som är konstant, så är ju inte antalet dagar i december konstant, 31 dagar. Så då kan det ju lika gärna vara 32 i år.

Igår var vi på fest på Frälsningsarmén i Strömsfors. Det var med italienskt tema. Kontant, italienskt tema. Huvudsakligen så var det “unga vuxna” där. Och, eftersom att jag är vuxen, i alla fall enligt lagligt begrepp så får jag väl hänvisa till att jag är tämligen ung, när jag spelar bridge. För, även om jag spelat bridge i 30 år så är jag fortfarande yngst i Kolmårdens bridgeklubb.

En av gårdagens mest fascinerande insikter var annars att det finns en “Hulk Woman”. Mest för hur det blir med hennes kläder, vid själva förvandlingen. Hon blir, likt sin förlaga, Hulken större, samt grön. Och, då blir allt större. Ja, de också. Men, kläderna passar bättre på henne efter förvandlingen än vad de gör på Hulken. Och, de går liksom sönder, på rätt ställen, om du förstår vad jag menar.

Till sist, tänk nu på att ett år är 365 dygn och 6 timmar. Om du inte visste det så är det dessa 6 timmar som läggs ihop och bildar ett extra dygn vart fjärde år. Så, i år har vi 2×6 timmar till godo. Det nya året inträffar alltså kl. 12, imorgon.

Annonser
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: