RSS

Kattungar bortskänkes!

30 Sep

DSCN2207 (600x450)Det är intressant, men en smula jobbigt att höra hur folk “vet bäst” utan att veta något om bakgrunder till saker och ting. Hur som helst, så är det ett faktum nu, att Hårbollen kom hem med tre kattungar igår. De hade en onödigt fin teckning och var onödigt lurviga.

De går under det gemensamma arbetsnamnet “Tre Små Grisar”. Enskilt heter de, Navelludet, Spädgrisen och “den tredje”. Den tredje är egentligen den andra. I alla fall i den ordning som Hårbollen kom hem med dem.

Jag ska nu försöka minimera antalet katter. Jag skulle, för min personliga del helst bara ha de två gamla kvar. De har ju liksom alltid varit med. Hårbollen blir jag också gärna av med. Det var ju Michelles katt. Den kunde hon gott tagit med sig till Norrland. Fjollic, ytterligare ett olycksfall i arbetet är ju mera Williams katt. Men den kan också få flytta. Den är ju mer eller mindre klar att kunna lufta sina vingar. Men det är en väldigt tillgiven katt. Det är förresten Hårbollen också. Det måste tyda på att det inte farit speciellt illa. Det finns ju katter som är rädda för allt.

DSCN2208 (600x450)Jag ska sondera terrängen, men i annat fall får det väl bli den hårda vägen. Vi kan i alla fall inte ha det som nu. Det är för mycket. De må vara söta, men väldigt opraktiska i klump.

Nu önskar jag bara att, den som inte har något annat än besserwisser-uttalanden att komma med, inte säger något alls. Det hjälper inte. Vet du däremot om någon som vill ha en katt, då är det mycket hjälpfullt om den kontakten kan förmedlas.
Det går för övrigt att jämföras med en som går långt ut på en kant, eller på en brygga eller liknande. Någon säger “Ramla inte ner nu!” eller “Ramla inte i vattnet!”. Ganska onödiga kommentarer. Jag tror nog att den som är på bryggan mycket väl vet om att den inte ska ramla i, eller att den som är nära kanten inte alls har för avsikt att ramla ner.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 30 september 2014 i fjäderlös tvåfoting

 

Ett svar till “Kattungar bortskänkes!

  1. Anonym

    03 oktober 2014 at 20:58

    Vi skulle väldigt gärna ha en, men vi har ju fem innan. Så himla söta och brandgula är dom också. Hoppas dom kommer till bra familjer. Lycka till L-M

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: