RSS

Frallor i “obygden”!

29 Mar

För andra lördagen i rad så levererade vi frallor. Det är Williams klass som samlar till skolresa. Vi har ett område som innefattar en hel del hus i “obygden”, i skogen helt enkelt. Det är då bra att man varit en del i de områdena, genom exempelvis geocaching. Vi åkte förbi en hel del gömmor längs vägen.

Varken jag eller William är ju världen mest morgonpigga människor. Vi har båda lite problem med ringande väckarklockor, mobiler som låter som arabisk musik, tuppar eller annat oljud. Det är helt enkelt inte säkert att vi hör det när det ringer.
Fyra gånger har det varit hittills som vi levererat med start klockan sex på morgonen. Det blir två gånger till. Och, det har fungerat bra att komma upp. Konstigt, varför fungerar det inte alltid annars? Man borde kunna sitta med en mugg kaffe i bilen, som visserligen tar slut mellan Hacketorp och Börjelund varje dag. Det är friskt nu på morgonen. Det blir än mer friskt när det blir mera vår, försommar och till sist sommar. Än kanske frosten gör att det känns lite kallt, men nog borde man kunna uppleva livet även tidigt på morgonen, likaväl som sent på kvällen. Fast, det är ju bara i teorin. Inte sant?

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: