RSS

Årets ölkalender klar!

30 Nov

Årets ölkalender är nu färdig. En blandning av starköl och folköl. Några av dem vet jag inte ens vad det är. De är helt inslagna. Det blir, som vanligt en öl om dagen i 24 dagar i advent. Ibland får man den sent, ibland tidigare. Det beror ju på hur dagen ser ut. (eller snarare kvällen) Om man, t.ex. ska spela bridge så lär det inte bli någon öl innan kl. 22:30. en lördag däremot, om man inte ska någonstans så kan det bli tidigare. En spännande tid.

2013-11-30 001 (600x450)

Michelle har en sminkkalender detta år. En kalender som hon köpte härom dagen. Förutom detta så finns även ett par chokladkalendrar. Vi har även ett par chokladaskar som nog kan fungera som kalender också. Det har vi inte bestämt än. Men det som är helt nytt för detta år är att våra tre katter, Misty, Buster och Hårbollen har en helt egen kalender. Den behöver kanske kompletteras en smula, men det kommer att bli en god stund för dem varje dag.

2013-11-30 002 (600x450)

Att det bara är tre katter numera beror på att Fjompan har flyttat in till grannen. Men, hon kommer ibland och hälsar på.

Annonser
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: