RSS

Varför dricker du öl?

08 Jul

Det blev ju inte en ny blogg för mig förra veckan. Det blev två. en av dem behandlar ju mat, på ett enkelt sätt, för ensamstående pappor. I denna skulle kunna tänkas lite mera avancerade saker, nämligen öl. Detta kan bryta av det enkla, på ett avancerat sätt, mätt med ens egna mått, som man vill i ett ämne som många pappor förstår sig på. Detta skulle kunna vara motorer, bilar och allmän teknik med byggnadsteknik och liknande på programmet. Men, i den formen är tyvärr inte jag stöpt. Jag är mera en teoretiker, om något.

Men, eftersom att min kunskap inom ölen är tämligen begränsad, mätt med de som verkligen är kunniga inom området så skulle en viss upptäcktsresande aktivitet inom brygderna kunna intressera. Alltså, dricka öl kan ju vem som helst. Så, varför inte prova det man inget vet om. Vem vet, man kanske lär sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finsmakare av öl, eller alltså de som kan det där med öl har väl en viss smak. De gillar lite lika så att säga. Men, om man dricker sin öl, så kan man ju gilla lite som man tycker, utan att någon behöver veta det. Man kan gilla i par., i grupp eller bara gilla att dricka öl. Man kan ta en öl till maten, gilla det till en viss rätt. Man kanske rent av skulle ta med ölsorterna i en mat-blogg. Eller så gör man inte det. Man bara dricker ur och ser glad ut.

Jag fick i alla fall ihop en liten samling att välja av i helgen. Vad ska man prova först?

 

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: