RSS

Det var valpar överallt!

10 Jun

Michelle var hos sin mormor och morfar den förra helgen. Det blev ju som ett helt lov. Det var Kristi himmelfärdsdag, klämdag, vanlig helg och nationaldagsledigt i en sammanhängande period. Rena lovet. William och jag var ensamma hemma, med våra katter. Tekniskt sett så var vi ju alla utom Michelle, så det var väl kanske hon som var ensam, iväg.
Vi hämtade henne vid bussen på måndagen, efter att vi hade letat upp en skatt. Om denna går att läsa i inlägget "Varför mäter man temperaturen i skuggan“ som finns på bloggen om våra mer eller mindre stora äventyr inom den skattjakts-hobby som går under namnet geocaching.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi for hem, lokaliserade oss i någon timme innan vi åter for ut med bilen. Denna gång för att hälsa på en vän som också sysslar med geocaching. Fast, denna gång var det nog inte hon som stod för den största uppmärksamheten. Inte ens hennes två vuxna hundar. Det fanns nämligen fem andra som pockade på uppmärksamhet. Fem valpar.
De var mycket liv. Som ett dagis i ett jordgubbsland. Som ett gäng katter i en fiskaffär. Livliga små krabater.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alla mynt har ju en baksida. (och korven, den har två)
Michelle tjatade något så förb….om att vi skulle köpa en av valparna. Och att förklara det opraktiska i att ha en hund för vår del gick in genom det ena örat och ut genom munnen i ett stort “MEN……..”
Det var roligt att se dem och få hälsa på dem i alla fall. Och, som barn kanske inte tänker på, de är ju inte valpar hela livet. De växer snabbt.
Det var intressant att se hu fem små skålar skulle fördelas i så synkroniserad tid som möjligt. Allt för att fördelningen skulle bli så rättvis som möjligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Längtan och tjatet och hela okunskapen om att ha en hund har nu lagt sig. Det finns annat att få förklara, annat som ska tjatas om och det normala tjatet om olika snacks- godis- och läsk-produkter som skulle kunna vara viktigare än övrig livsmedel har återkommit i normal tappning. Men, viss är de söta, de små fyrbenta sakerna som tycktes finnas överallt på gräsmatta, i uterummet eller i komposten.

 

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 10 juni 2011 i fjäderlös tvåfoting

 

Ett svar till “Det var valpar överallt!

  1. Ewelinn

    13 juni 2011 at 22:17

    Härliga bilder!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: