RSS

Brygg-curling på fredag!

31 Maj

Det var visst ett tag sedan jag skrev ett inlägg i det som ska föreställa min huvudblogg. Men, frågan är om det inte har varit en annan blogg som haft den uppgiften den senaste tiden. Det har nämligen, med all rätt varit en tid för geocaching. Skattjakt. Jag hr helt enkelt mest skrivit om det, i den bloggen som behandlar detta. http://geocachingkolmarden.wordpress.com/
Förutom skattjakter, med lite från hittade skatter till gömda skatter så är har det, en gång i veckan varit bokbinderi. Däremellan så handlar det mest om ljusstakar och mortlar. Full fart på den från en. Just nu är det mortlar som tillverkas i marmor-verkstaden i Hantverksbyn, Kolmården.

2011-05-25 013 (600x450)

Michelle och jag är ju som bekant, för den som läser här med i en amatörbokbindarförening. I och med att vi åker in till den så letar vi allt som oftast upp någon skatt, innan vi kommer dit. Men, nu har det även blivit en del annan skattletande verksamhet i form av små utflykter. Vi har även, vilket är ganska angenämt även kommit ut på morgonen och ätit frukost i skogen vid några tillfällen. Och, det är friskt i skogen på morgonen på något sätt.

Michelle är i full färd att packa. Hon ska till sin mormor och morfar under den kommande långhelgen med Kristi himmelfärdsdagen samt nationaldag. William blir hemma och får väl, om han vill bevittna, eller rent av var med på den brygg-curling som kommer att gå av stapeln under fredagen. Sedan blir det öl-provning med öl-klubben. Då vill nog William hellre sitta vid datorn eller göra Urfotingen sällskap.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: