RSS

Bilen kom till användning!

03 Mar

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter en vecka utan Småfotingar hemma så kom de hem i lördags. De var lite törstiga då de smaskat i sig chips och godis i bussen, utan att dricka något till. Så, det passade ju bra att vi hade med oss lite matsäck. Varmt vatten i termos, ett antal festisar, en hög med mackor samt lite chokladkakor. Detta passade i graderad ordning bra, med festisarna som nummer ett för Michelle. Hon koncentrerade sig på den, i alla fall till att börja med. Själv så var jag mest intresserad av det varma vattnet, i kombination med lite cappucinopulver. Lägg sedan till en smaskig baguett med kyckling och currysås inuti densamma. Ja, det var väl en del annat i baguetten också, men dessa är kanske av sekundär betydelse, om de nu inte bidrar till att bilda den totala upplevelsen av just denna typ av smörgås.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Direkt efter att Småfotingarna hade klivit av bussen, kramat de mötande, hoppat in i bilen så åkte vi till en parkering, vid Stadium Arena, Norrköping. Där blev det en fika på motorhuven. Här fanns ingen tid att förspilla. Hungerns grepp, törstens primitiva begär och den allmänna längtan efter energipåfyllande kolhydrater gjorde att bilen för en gångs skull kom till en bra och praktisk användning.

Vi hade ju naturligtvis ett par ärenden i området. Annars kan det ju tänkas att vi hade valt en annan plats för vårt dagliga bröd.

 

 

 

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: