RSS

En aktiv helg!

07 Feb

I lördags spelade jag bridge hela dagen. Detta innebar att det inte blev någon utflykt i mildvädret. Om man nu inte räknar en biltur till Stigtomta som utflykt. Tävlingen gick nämligen av stapeln där.

Nu innebar detta inte att jag var helt utan aktivitet för det. Det fick bli en tätortssafari i Stigtomta, samt en gömd skatt, en så kallad cache, till Geocaching. Skatten blev nog en aning svår. Inte för att den kanske är svår att hitta, när man har koordinaterna men att få tag på koordinaterna kan nog bli lite knepigt, i och med att man måste omvandla en del bridgeproblem till siffror för att det ska bli rätt. Man får se om någon klarar det inom överskådlig framtid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag var hemma i skaplig tid på lördagseftermiddagen.  En kompis till Småfotingarna hade varit med dem under dagen hos Urfotingen. Han följde med hem för att se på Melodifestivalen, samt för att sova över hos oss. Vi hade lite planer även för söndagen. Vi hade ju, någon vecka tidigare varit på Lövsjön för att leta reda på en skatt. Men, vi fick lite problem att nå den. Denna gång fanns det hopp om att få tag på den, med lite hjälp av varandra.

Vi sammanstrålade, jag Michelle och kompisen med ytterligare en skattletare som också var intresserad av att få denna skatt överstökad. Vi tog med oss varmvatten, lite cappucinopulver, vanligt kaffepulver samt chokladpulver. Vi gjorde några mackor också, samt slängde med några skorpor. Vi hade just ätit frukost, så någon större matsäck behövde vi inte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl framme så gick det hela ganska bra. Barnen gjorde akrobatiska konster på isen. Jag trodde att den skulle var hal, och ha en massa vatten på sig men det var lite lagom skrovligt, nästan som om det var lite snö på den. Så, någon halka behövde man inte bekymra sig över.

Vi passade även på att hitta en skatt till, samt en, för de andra, som jag hade gömt. Jag kunde ju inte logga den själv.
Michelle har numera ett eget användarnamn på geocaching.com. Kompisen har också skaffat sig ett. De kan nu alltså logga i eget namn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASenare på eftermiddagen så åkte jag på bridge igen. Då var det kurs, och lite spel för de som gått kursen. Under den tiden så var Michelle med sin kompis runt på lite små äventyr. De pantade burkar och köpte godis, samt letade skatt på egen hand. Michelle visste ju om några som jag hade gömt. Hon hade ju varit med.

 

Helgen, som såg ut att mest gå i bridgens tecken blev ändå ganska produktiv. Ett par skatter, några kilometers promenad samt lite ägg och kaffe i pris. Det får, tillsammans med matbrödet jag bakade anses som godkänt.

Annonser
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: