RSS

Jag fick korgen, och det rejält!

31 Dec

Under hösten så har jag och en person till varit kursledare. Vi har lärt ut bridge till ett tiotal personer på bridgeklubben. Vi hade en avlutning innan jul, för att sedan återuppta det hela i januari 2011. Vid avlutningen så fick vi var sin korg med mat, godis, glögg och frukt i. Det var en rejäl korg, med massor av godsaker i. Tack så hemskt mycket för den.

Just nu, i skrivande stund så är det dags för någon form av lunch. Då ligger den brieost risigt till som fanns i korgen. Kanske också parmaskinkan som skymtas i bakgrunden. Vissa saker är slut, andra finns det lite kvar av, och en del är helt oöppnat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som du kanske ser, eller märkt på de senaste inläggen, om du läser här frekvent så har jag införskaffat en lite nyare version av Photoshop. Jag kom över den, äh, rätt billigt.
Men, det var fasligt vad mycket andra program som följde med på, äh, “köpet”.
Nåja, det är Illustrator, InDesign och allt möjligt. Ett tiotal program som, om man inte har någon fritidssysselsättning nog kan gräva ner sig in i många nätter framöver. Fast, jag har ju annat att göra med min fritid. Jag kollade föresten på det på min Facebooksida. Jag kom fram till tre intressen som förekommer mera än andra. Och då räknar jag inte med att blogga om Småfotingar, fotografera eller ens att göra tätortsafarier. Men de kanske skulle ha varit med också? De tre blev i alla fall Bridge, Geocaching och bokbinderi. Allt detta sammanvävs ju faktiskt av fotografering och att skriva blog.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 31 december 2010 i fjäderlös tvåfoting

 

Ett svar till “Jag fick korgen, och det rejält!

 1. Agath

  01 januari 2011 at 00:56

  Hej Fjäderlös Tvåfoting!
  Jag önskar dig ett Gott slut på det gamla året och Ett Gott Nytt År
  Nyårskramar.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: