RSS

Facebook, en återgång till Runstenskommunikation!

27 Sep

På onsdagarna så går Michelle och jag på bokbinderikurs. Det vet den som råkat läsa något om detta, som skrivits på ett eller annat sätt. Ja, det finns många sätt att skriva på numera. Eller, snarare många forum. Urtidernas blog, runstenen fick ge vika. Likaså hällristningarna. Facebook har tagit det hela lite närmare ursprunget. Man får ibland tolka det som skrivs, för att det inte sa bli för ointressant. Likadant med en runsten. För inte var det säkert att det var meningen att vem som helst skulle läsa dessa runstenar. Då hade de varit lite begripligare i sina utföranden.

Jag brukar hämta Michelle på skolan, så åker vi direkt till Norrköping när onsdagen så smått börjar övergå till kväll. Då köper vi med oss något att äta, ger oss ut efter en skatt, en s.k. geocache. Hur mycket vi hinner med varierar. Hur bra det går, varierar också. Och hur mätta vi blir, det framgår kanske av den påse som Michelle har i sin han, med det välbekanta M:et på. Någon hade mixat Moderaternas ”m” med det ”m” som denna matförsäljare använder sig av. Det blev väl, ”nyaMcDonalds?

Även om det ofta är mitt inne i Norrköping så kan man hitta trevliga platser. I onsdags var vi nedanför Kneipen, vid Motala ström. Andra gånger så kan det bli en lite park, med ett konstverk eller en lite fontän. Men till slut så hamnar vi i alla fall på bokbinderiet, som ju är själva anledningen till att vi åker in till Norrköping varje onsdag.

Dessa onsdagar ger lite frid åt pappa-dotter-genen. Andra dagar ger lite stimulans till pappa-son-genen. Övrig tid så är det syskonkrigiska genen som aktiveras. William och jag äter ju frukost varje vardag, i verkstaden innan han ger sig av till skolan. Michelle äter på fritidshemmet.
En del andra som håller på med geocaching jagar så många som möjligt, på så kort tid som möjligt. Vi ör mera med den där, ”ta det lugnt, så räcker det längre”-metoden. Eller så är vi väl bara lata.
Annonser
 
5 kommentarer

Publicerat av på 27 september 2010 i fjäderlös tvåfoting

 

5 svar till “Facebook, en återgång till Runstenskommunikation!

 1. folkvald

  29 september 2010 at 19:44

  Jaså ni har börjat med McDonalds nu, har för mig att du sa att det inte var riktig mat ..;)

   
  • Fjäderlös Tvåfoting

   14 oktober 2010 at 07:33

   Nja,jag sa väl att det var färdigtuggad mat. Och att vi inte skull äta den har jag nog aldrig sagt..
   🙂

    
 2. carola

  29 september 2010 at 19:45

  Det var jag som skrev där uppe, det råkade visst bli mitt aliasnamn.

   
 3. Linda & Inez

  30 september 2010 at 16:26

  Vi är nog oxå cachare som tar det lite mer pö om pö, när vi har lust…

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: