RSS

Tremannabob, ny gren i OS!

27 Aug

Igår var det spel med Nintendo Wii i vardagsrummet hemma. Inget konstigt med det. Småfotingar av alla slag spelade lite olika spel. De spelade bl.a. ett spel med olika idrotter, från Vinter-OS från detta år, i Vancouver. Ja, det kanske fanns vissa förändringar i programmet, eller snarare i reglerna. Skidflygningen t.ex. handlar om att hoppa ut, och flyga mellan planeterna i rymden. (tror jag)
Men bob var ungefär som bob är. Alltså, man springer med sin bob ett tag, kastar sig i den, sätter sig och försöker att styra, samt överleva tills man förhoppningsvis kommer ner. Ganska så realistiskt. Men, Småfotingarna tog det realistiska ett steg till. De satte ett par stolar framför soffan så att det blev en rad om tre platser. Tremannabobben var uppfunnen. Det såg lite kul ut, och de verkade ha rätt så kul också.

Man ska tydligen ha kontrollen i handen, springa först, för att sedan sätta sig och styra med kroppen, samtidigt som man håller kontrollen så att den känner av hur man för sig.

Efter att vi hade ätit en normalt deliciöst tillagad måltid så var det så dags för bordtennis. Det ingår ju naturligtvis inte i Vinter-OS utan var i ett annat spel. Wii Sport Resort. En turnering blev till och till barnens förvåning så stegade jag själv upp och tog hand om den första matchen. Resten är idrottshistoria. Jag sopade mattan med hela högen. Enkel match(er).

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 27 augusti 2010 i fjäderlös tvåfoting

 

2 svar till “Tremannabob, ny gren i OS!

 1. liberum-weto

  29 augusti 2010 at 00:12

  Wii och jag kommer inte så bra överens – och det ledde till en stor bula samt visst behova av reparationer hemma. Det är Wii och dom — samt jag som åskådare framöver.

   
 2. Fjäderlös Tvåfoting

  06 september 2010 at 11:35

  Jag förstår vad du menar. Själv så klippte jag till katten en gång.
  🙂

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: