RSS

Ektröms pulverraggmunk!

30 Mar

Jodå, det blev allt lite våfflor i söndags, som sig bör, söndagen efter Jungfru Marias bebådande aktiviteter. Ja, det var väl inte i söndags direkt, men hon lär ju ha gjort något, det datumet. Vi åt lite mat först, så att vi inte skulle vara för hungriga, när det blev dags för våfflorna. Smart va?
Hur som helst, så blev det en jäkla massa pulver över.

Ett annat år när jag skulle köpa Ekströms våffelsats så blev det lite fel. När jag kom ut ur butiken så tog jag en lott. Jag vet inte om det vara Röda Korset, eller om det var Lutherhjälpen eller något som sålde lotter. Jag vann i alla fall ett paket våfflor. Ekströms våfflor. Samma som jag hade köpt i affären, strax innan – trodde jag i alla fall.
Nu visade det sig att ett paket med Ekströms raggmunk är väldigt likt ett paket med Ekströms våfflor. Jag hade alltså med mig ett paket raggmunksmix hem istället. Tur att jag vann våffelmixen på lotten.
Det var föresten i det ögonblicket, när jag insåg mitt misstag som jag för första gången ställdes öga mot…äh…papp med pulverraggmunk. Men, det gick ju det med som flickan sa när hon……ja, det tar vi nog inte här…

Michelle gjorde en smet av hallonsylten och vispgrädden. Den blev rosa. Det såg ut som en smet i något cheesecake, om det nu må heta så. Du vet et där nyttiga, som de delar ut på Viktväktarna.
Själv så körde jag med den gamla hedliga metoden att ta en klick grädde på ett hjärta, och en klick sylt på grädden. Sedan var det bara att mosa in det hela i lämplig öppning i ansiktet.

Det blev, trots små resurser ganska mycket ”festlig” mat i helgen, med pizza, våfflor, popcorn och allt vad det nu må ha varit. Lite motion också. (man kan inte vinna dem alla)
Annonser
 
 

2 svar till “Ektröms pulverraggmunk!

  1. Anna-karin A

    31 mars 2010 at 08:07

    mm.. det ser väldans gott ut.. vattnas i munnen

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: