RSS

”when hell freezes over”

14 Jan

Det börjar så smått bli normal vardag efter alla helger. Den här veckan var det bridge på mndagen, lite resultat från pensionärsbridgen på tisdagen, samt bokbinderikurs i går, onsdag. Lika bra att göra pannkaka denna dag, som i sin ordning ramlade in som nummer fyra, och sådeles var torsdag. Man börjar komma in i saker som att ha gympakläder till barnen vid fyra tillfällen i veckan, läxor vissa dagar samt trombon och barytonövningar på ledig tid, när vi är hemma. Men det är lite segt att få William att spela trombon, när det finns ett Nintendo Wii som hellre begagnas i sin fulla funktionalitet.

I helgen så får det väl bli en och annan städning, samt lite tvätt. Det borde kunna flyta på rätt så bra. Lite bak kanske vi kunde klämma in också.
Jag skulle gärna vilja få lite mera energi till att skriva i de andra bloggarna också, så som den om Småfotingarna, tätortssafarierna i olika län samt om Edman, Dahlman och Jonsson. Men det har varit dåligt med det. Det är inte så kul, när det är -20 grader ute, och man mest försöker att överleva mentalt, tills det blir vår. Den biten handlar snart om att man måste intala sig, och verkligen tro å att det kommer en vår, i år också. Man börjar mer och mer tvivla. ”When hell freezes over”, är det nu?

Så, om nu helgen blir lugn, så kan man göra av med mera energi. Det lät ju paradoxalt och bra.
Men, något lite annorlunda ska vi väl kunna hitta på. Något litet, och enkelt. Kan man ha pasta i bullar?

Annonser
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: