RSS

Kolmården – Åby – Nyköping – Åland!

17 Nov

Snart ska vi fara. Vi ska till Åby. Ja, det börjar ju på samma bokstav som Åland.
Lugn, vi kommer till Åland också. Men först så ska Urfotingen till tandläkaren i Åby och ska alltså åka med oss dit. Det blir en lång väntan sedan, för förfallet i det sociala Sverige ser ingen botten. Flera timmars väntan blir det för Urfotingen, innan det behagar stämma med en färdtjänsttid. ”Men, det hade ju så mycket veckotidningar där, i väntrummet

Vi kommer å andra sidan lite tidigare in, till Norrköping. Vi kan utnyttja den tiden till att fixa euro, om vi nu skulle vilja det. Vi skulle kunna köpa läsk också. Vi kunde leta reda på en skatt. Vi kunde gå till bibloteket. Vi kunde bada i någon fontän. Vi kunde råna en affärsman vid tågstationen.
Det finns oändligt med aktiviteter. Man måste bara se dem.
Fast, det gör man inte alltid. Man ser bara att det är långt till det man ser framför sig, nämligen det som ska ske, lite senare. Visst är det märkligt. Att man inte ser tiden som något som går längs ens sida, istället för något som passerar förbi.

Nog, med filosofiska utsvävningar. Vi ska ju åka buss. Som passagerare å en buss får man inte bli för filosofisk. Speciellt inte på Viking Lines bussar. Då ska det primitiva i varje individ komma fram. Hela vägen, ända till – Nyköping. För vi kommer tydligen att ha rast där, vid Nyköpings Bro. Efter 40 minuter blir det rast. Vi tvingas köpa något i kaffeterian. Om vi inte lurar det kommerciella krafterna och håller oss utanför. Eller om vi rent av köper lite tid vid Internetautomaterna, bredvid kaffeterian.

Ja, men då ser vi ju, om det blir något inlägg från Nyköpings Bro. Troligen inte, inte via dessa terminaler. Men väl med MMS. Tänk, aldrig får man vara utan denna blog, inte ens när man är i Nyköping.

Nåja, vi hörs, i en blog, nära dig.

Servus!

Annonser
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: