RSS

Att skicka MMS till din blog!

25 Okt

Det blev en del pizza igår. Samt DVD. det har börjat med DVD-filmer på COOP Konsum i Krokek. Något som det haft en tid, på ICA. Detta gjorde tydligen att ICA hade specialpris på uthyrning av DVD. 19 kronor per film.
Vi hyrde två filmer, och när man hyr två filmer så får man tydligen ha dem i två dygn. Hyr man tre filmer, så bir det sådeles tre dygn. Men jag tror att jag lämnar tillbaka dem redan idag. Vad ska jag med en animerad version av Star Wars, The  Clone Wars till?

Jag vet att det är en del som läser här, som har flyttat sin blog, från Passagen och till WordPress, eller, vilket nog är vanligara till Blogspot. Det kanske inte är alla som vet det, men det går bra att skicka MMS direkt till bloggen, både på WordPress som på Blogspot. Det är en av fördelarna, gentemot Passagen.
Man gör så att man ställer in och aktiverar e-post-publicering. Sedan skriver man ett MMS, med bild och allt. Detta MMS skickar man sedan inte till något mobilnummer. Man skickar det till den e-postadress som man fick, i samband med e-post-publiceringens aktivering.
Det finns en funktion på Ericsons mobiler, där man kan skicka bilder till Blogspot, eller Blogger som det ju heter ibland. (Jag har inte förstått skillnanden) Men om man använder den funktionen så innebär det väl, om jag  har fattat det hela rätt att man är uppkopplad till Internet, vilet kanske inte alltid är det man önskar. En del uppkopplingar på detta vis är tämligen dyra.

 

Själv så har jag ju Telia. ”SMS till Alla” heter ju ett tilläggsabonnemang som ger, i princip obegränsat med SMS i en månad för 99 spänn. Och lägger man till ytterligare 29 kronor så får man 500 MMS också. 16 MMS om dagen är rätt mycket, och svårt att överskrida. Sedan, om man missar att skicka MMS ena dagen, så har man 30 MMS, nästa dag. Ja, du kanske förstår mönstret.

Men det kan kanske bli lite mycket bilder på matlagning, eller på annat, återkommande i livet. Men det spelar väl ingen roll, om man fotograferar livets eländen, eller om  man skriver om dem?

Ave!

Fjäderlös Tvåfoting

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 25 oktober 2009 i fjäderlös tvåfoting

 

2 svar till “Att skicka MMS till din blog!

 1. Anne-Sofie

  25 oktober 2009 at 13:10

  Huuga…sicket krångel och besvär för att göra ett blogginlägg…näe skulle aldrig idas:-((

   
  • fjaderlos

   25 oktober 2009 at 23:09

   Det är inget krångel. Man klickar på en knapp, senad lägger man in mailadressen som en kontakt.
   Alles gut!!
   😀

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: